Sikeres évadnyitó Győrben

Majdnem 400-an, köztük harminc külföldi versenyző is indult a Csay Renáta Regionális Akadémiával közösen megszervezett Regionális Évadnyitó Bajnokságon. A kellemes időjárási körülmények között minden egyesület minimum egy éremmel távozott Győrből.

„Az idei évben nemzetközi versennyé tudtuk tenni a regionális bajnokságot. A Graboplast Győri Vízisport Egyesület a somorjai és komáromi kajak klubokkal együtt elnyert egy Interreg pályázatot, így az U11-es és az U12-es korosztályban szlovák versenyzők is rajthoz álltak. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor majd folytatni fogjuk az évadzárón is, ott akár már nagyobb létszámmal. Azért volt relatíve kevés a Szlovákiából érkezők száma, mert nekik most van a nemzeti bajnokság, úgyhogy a nagyobbak azon a programon vettek részt. Szerencsére az időjárás megint kegyes volt hozzánk. Gyönyörű időben egy nagyon jó hangulatú versenyt sikerült összehoznunk. Én elégedett vagyok, jól sikerült minden.” – fogalmazott Kadler Zsuzsanna, a Csay Renáta Regionális Akadémia menedzsere.

A nagyszerű hangulatkoz a kajakos szülők is hozzájárultak, akik nagyon finom ebédet főztek nekünk. És természetesen köszönjük az Európai Unió Interreg Magyarország – Szlovákia Program Kisprojekt Alap támogatását!