Köszönjük Kamera!

Kammerer Zoltán az egyesület évzáróján bejelentette, hogy befejezi profi pályafutását. Úgy búcsúzik, hogy velünk marad.

Mindez azonban nem jelenti, hogy bajnokunk végleg letenné a lapátot, a magyar bajnokságon és kisebb versenyeken indulni fog. De hogy mi lesz ezután, arról ebben az interjúban is beszélt:

1997-ben, vagyis éppen 25 éve került Győrbe. A Kadler családnál sokszor felemlegetik, hogy gyermekként, amikor a mi versenyzőnk, Jáky Zsolt mögött másodikként ért célba, akkor Kadler Gusztáv úgy mutatta be feleségének Mariannak, hogy egy a fiú egyszer még a mi versenyzőnk lesz. Így is történt. Életútják azóta a vízitelepen mindannyian kívülről fújjuk. A város egyetlen háromszoros olimpiai bajnok sportolója, világ-és Európa-bajnoki érmei, magyar bajnoki címei mellett a sportág iránti szenvedélye az, ami nemcsak példaképpé, hanem legendává tette. Az est során pályafutásának néhány fontos pillanatáról ezt az összeállítást is megnézhették a jelenlévők:

Az évzáróra két meglepetésvendég is érkezett, a legendás kajaknégyesből Storcz Botond és Horváth Gábor is a színpadon köszöntötte az aranyhajó sztrókját.

https://youtu.be/Nu3mr_PYTMs

Kammerer Zoltán az est során Rózsavölgyi László önkorményzati képviselőtől, a győri sportbizottság elnökétől átvehette Győr város ezüst emlékérmét. A Patent Security nemcsak az egyesületet, hanem több versenyzőnket is egyénileg szponzorálja, így Kammerer Zoltánt is, így Kocsis Róbert is érkezett egy meglepetéésel, és klubunk elnökei, Weisz Róbert és Ábrahám Csaba, az egyesület ajándékát, egy aranylapátot adott át olimpiai bajnokunknak.