Megszépült a kerítésünk, szülői összefogásból

Nem lehetünk elég hálásak azoknak a családoknak, akiknek a gyermeke nálunk sportol. Ha szükségünk van valamire, akkor mindig számíthatunk rájuk, sőt ők maguk is nyitott szemmel járnak, és most is ők segítettek.

Ilyen volt...
Ilyen volt…

A legifjabb kajakosok Csay Renátánál és Tokár Krisztiánnál pallérozódnak, s bár ők csatlakoztak a legutoljára az egyesülethez, a szüleik már látják, miért jó az, ha a gyerekek itt sportolnak. Sőt, az is fontos számukra, hogy milyen környezetben. A múlt hétvégén így időt, pénzt és energiát nem sajnálva nekik köszönhetjük, hogy megszépült a csónakház kerítése.

Pénteken lecsiszolták, szombaton és vasárnap pedig lefestették azt. Sokan otthonról hoztak magukkal csiszoló korongot, volt aki az ételről gondoskodott, és több cég is a nemes ügy mellé állt, így a Deerplast Kft-től festéket, a BNF-től ugyancsak festéket, ecsetet, takaró fóliát, a Donda Dekortól többféle hasznos eszközt és anyagot kaptak, és a klub régi támogatói közül a Piktor Festékbolttól is jött a segítség. Mindennek az eredménye, hogy aki első pillantást vet a Víziteleptre, az láthatja, hogy megszépült a kerítés, köszönjük mindenkinek, aki ebben segített, partner volt!