Ismerd meg Győrt a folyókról

A Graboplast Győri Vízisport Egyesület a SPORT 43 segítségével lehetőséget kínál a győri, vagy a Győrbe kiránduló általános- és középiskolai csoportoknak, hogy 2-3 órás program keretében kenuzással, sárkányhajózással egybekötve megismerjék a várost a Mosoni-Duna és a Rába folyókról.

Ingyenes programunk résztvevőinek hajót, lapátot,  mentőmellényt és programvezetőt biztosítunk!

A program helyszíne a Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Vízitelepe: 9025 Győr, Töltésszer u. 24.

Regisztráció és további információk a https://sport43.hu/row43/ oldalon találhatók. 

A regisztrációval kapcsolatban segítség kérhető Kadler Zsuzsanna programvezetőnél a +36302057847 telefonszámon, illetve a gyorivizisport@gmail.com e-mail címen lehet.

A SPORT43 szellemisége

Egy non-profit kezdeményezés jelentőségét nem csupán a program nagysága határozza meg, hanem az is, hogy képes-e megragadni mások képzeletét. A Sport43 szellemiség közösségekről, a mozgás öröméről, a természetben megélt szabadságról, az egymás iránti gondoskodásról, odafigyelésről és gyermekeink testi, lelki és szellemi egészségéről szól. Nálunk szervezett iskolai csoportként olyan sportprogramokra, ezen belül is olyan kenus, sárkányhajós programokra tudnak a tanárok regisztrálni, amelyek teljes egészében ingyenesek. Nem csak alkalmat, lehetőséget biztosítunk, de hajót, lapátot, mentőmellényt és túravezetőt is. Mindezt térítésmentesen.