Hírek: interjú

← Összes hír
Aki nem ismeri a nemet

Aki nem ismeri a nemet

A tanítványait igyekszik önmagukhoz mérni Borsodi Géza, a Graboplast Győri VSE fiatalokkal foglalkozó kajakedzője, és ügyel arra, hogy az edzések mellett életre szóló útravalóval is ellássa őket. A sikeredző - aki 2016-ban MOL Mester-M Díjat vehetett át - a sportfilmek tanulságairól, a hétvégi bulizásokról és a tehetség hátráltató erejéről mesélt Szász Adriánnak. A riport az Új Európa Alapítvány gondozásában jelent meg.

Tovább olvasom
Natasa portré a Digisporton

Natasa portré a Digisporton

Ő is csak ember címmel indított idén sorozatot a Digisport, minden hónap utolsó szerdáján egy klasszist mutatnak be. Holnap, azaz március 30-án szerdán este 6 órától Douchev-Janics Natasa Szántó Dáviddal olyan témákról is beszélget, amiről a nyilvánosság előtt eddig nem esett szó. És persze nem maradhat ki az összeállításból Natasa tündéri kislánya, Milana sem.

Tovább olvasom
Pár hétre cserélne maximum Dzsudzsákkal

Pár hétre cserélne maximum Dzsudzsákkal

Közel negyvenévesen is naponta legalább kétszer edz Kammerer Zoltán. És készül az újabb olimpiára. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó azt mondja, sok mindenről le kellett mondania az életben, de hogy pontosan mi mindenről maradt le, azt nem tudja. Mágó Károly riportja a faktor.hu-nak.

Tovább olvasom