Újra együtt a Horváth-Szomolányi duó

Szeretnénk benneteket az elsők között tájékoztatni, hogy újra összeáll a korosztályos világbajnok Horváth Bence - Szomolányi Máté duó, hogy együtt győzzék le többek között a Tótka - Molnár párost is a riói repülőjegyekért.

Újra együtt a Horváth-Szomolányi duó

A héten a kialakult helyzetet követően valamennyi lehetséges megoldást mérlegelt a klub, az edzők és a versenyzők, ennek következtében a felkészülés részeredményei valamint Hérics Dávid kisebb vállsérülése miatt arra jutottak, hogy ez az egység veheti fel a legnagyobb eséllyel a versenyt a tájékoztató versenyt is nyerő felnőtt világbajnok párossal.

Mindhárom versenyzőnk természetesen egyesben is odaáll a rajthoz a válogató versenyen, ugyanakkor az a tény, hogy előfordulhat, hogy a páros tagjai közül kerül ki a K I 200 méteren induló versenyző is, ez pedig egyértelművé tette, hogy csak a legütőképesebbnek tűnő párossal lehet nyerni a kvalifikáción.

A két fiatal már többször bizonyított együtt, legutóbb az U23-as világbajnokságon nyertek, így újra megkapják a lehetőséget, hogy együtt valósítsák meg álmaikat.