Tíz éve névadó szponzorunk a Graboplast!

Névadó főszponzorként már tíz éve elkötelezett támogatója a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. az ország legeredményesebb klubjának, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának. Az erről szóló éves szponzori szerződést, ma írta alá Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója, és Kadler Gusztáv az egyesület elnöke.

Tíz éve névadó szponzorunk a Graboplast!

“A Graboplast nagyon büszke arra, hogy az egyesület évről évre a hazai és nemzetközi versenyeken kiváló eredményekkel büszkélkedhet, ugyanakkor a klub nagy gondot fordít az utánpótlásképzésre, a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra nevelésére. Bízom abban, hogy egy olyan sikeres sportág mint a kajak-kenu, ahol nagyon sok fiatal gyermek egészséges életmódot folytat, és a tanulás mellett értelmes célokat tűz ki maga elé, számos olimpiai és világbajnokot követhet példaképként. A mindennapi kemény és fárasztó edzéseken remélhetőleg kellő motivációt jelentenek számukra az ő sikereik, és hihetővé válik, hogy sok-sok munkával, kitartással belőlük is akár bajnok lehet egyszer.” – mondta el Jancsó Péter vezérigazgató.

"Nagyon büszke vagyok valamennyi versenyzőnkre, edzőnkre, kollégánkra, hogy minden évben olyan munkát végeznek, amelynek köszönhetően szakosztályunk a legeredményesebb valamennyi hazai kajak-kenu egyesület közül. Emellett legalább annyira fontos, hogy nemcsak sportolóként, hanem az élet más területein is megállják helyüket mindazok, akik nálunk nevelkednek - és az is, hogy a vizitelepen vidám, családias a hangulat. Mindezek együttesen hozzák azt a pozitív megítélést, amelyek nagyon sokat segítenek abban, amikor egy ilyen fontos támogatás meghosszabbításáról tárgyalunk. Nagyon örülök, hogy a Graboplast továbbra is méltónak találja az egyesületet arra, hogy a kajak-kenu szakosztály névadó szponzora legyen, természetesen idén is úgy dolgozunk, hogy ez a kapcsolat a következő években is folytatódjék." - tette hozzá Kadler Gusztáv.

A Graboplast fennállásának 112 éve alatt Közép-Európa vezető speciális padlógyártó vállalatává fejlődött. A győri székhelyű vállalat 2016-ban 18,1 milliárd forintos árbevételt ért el. A magyar tulajdonban lévő vállalatcsoport három telephelyen (Győr, Kecskemét, Tatabánya) rendelkezik összesen 4 gyárral, és bevételeinek több mint 90 százaléka származik az exportpiacokról. A Graboplast termékei a legmodernebb technológiák alkalmazásával készülnek, melyeket a közel 700 főt alkalmazó vállalat öt kontinens közel 100 országába szállít. A Graboplast által előállított termékek köre az elmúlt egy évtized során jelentősen átalakult, így ma a vállalat a lakossági padlók előállítása mellett olyan saját fejlesztésű, nagy hozzáadott értékkel rendelkező speciális padlóburkolatokra koncentrál, mint például a design-, a közületi-, a sport-, és járműipari padlók.