Szoros versenyben nyertek férfi kajakosaink

A 17 éveseknél három versenyzőnk is a hat között végzett

Szoros versenyben nyertek férfi kajakosaink

Győri sikert hozott a Héraklész Fizikai Felmérő a kajakos fiú csapatoknál. A mieink szoros versenyben 52 pontot gyűjtve szerezték meg az első helyet az 51 pontos gödiek és a 31 pontos dunakesziek előtt.  A sikerhez a 10, a 12 és a 17 éves korosztály egyaránt a maximális 10-10 ponttal járult hozzá.

A 2001-es fiúk mezőnyében bekerült a TOP6-ba három győri versenyző is - Martin Callejas Dániel a harmadik, Balogh Gergely a negyedik, míg Erdélyi Tamás ötödikként zárt. Martin a lábemelést leszámítva minden feladatban dobogón végzett, az ORV-n is bronzérmes páros tagjai pedig annyira egyforma erőben vannak, hogy a fekvenyomásban, lábemelésben és futásban is szinte hajszálra azonosan teljesítettek.

A 2002-es fiúknál Kurdi Csongor 37-es szériát teljesített a húzódzkodásnál, ezzel még a két idősebb korcsoportban is nyert volna. Az összetett eredménye is nagyszerű, hiszen másodikként zárt. A 2003-asok mezőnyében ezúttal Lengyel Barnabás hetedik és Schwarcz János kilencedik helye volt a legjobb összetett eredmény a nem kevesebb, mint 53 nevező közül.  A 2004-es és annál fiatalabbak esetében már nem mérték a fekvenyomás eredményeit, itt Czéhmester Ákos tizenkettedik helye is értékes, hiszen a kajakos fiúk közül csak Győrben nyolcvanan neveztek a korosztályból.   

A 2005-ös korosztályban Tamás Gergő volt a legjobb húzódzkodásban - és összetettben is meg tudta szerezni a negyedik helyet. Dömötör Benedek kiegyensúlyozott versenyzéssel nyolcadikként zárt. A 12 évesek között a futást Dombi Miklós nyerte, a másik két feladatnál pedig Ivancsó Tamás volt ott az élmezőnyben, így a negyedik és az ötödik hely lett az övék az összetettben.

A 11 éveseknél  ezúttal csak néhány győri induló volt, közülük a legjobban Garda Balázs teljesített. A tíz éveseknél viszont csak pár pont hiányzott a végső győzelemnek, Mayer Hunor ugyanis megnyerte a lábemelést és a húzódzkodást is, de a futásban megelőzték, így másodikként zárt.  Egyed Botond éppen az utóbbi számban teljesített jóval az átlag fölött, ez az összetett negyedik helyéig repítette. A legkisebbek, a 9 évesek között Bencsics Kornél kitűnő húzódzkodása az összetett nyolcadik helyet jelentette.

A versenyzők felkészítő edzői: Németh Balázs, Tamás Gábor és Borsodi Géza