Royal flush kenu 200-on párosban!

A sprintszámokkal és az 5000 méterrel fejeződött be ma az OB Szolnokon.

Royal flush kenu 200-on párosban!

A női kenut továbbra is uralják versenyzőink, pályafutása 11. felnőtt magyar bajnoki címét szerezte Devecseriné Takács Kincső, aki így a OB elsőségek számát tekintve utolérte a klub egyik legnagyobb alakját, Sztanity Zoltánt. Második lett Balla Virág, harmadik Lakatos Zsanett, és két dobogós helyet csíptek meg versenyzőink a férfi kenusoknál is, ahol Nagy Péter ezüst, Lantos Ádám bronz érmet szerzett. Hérics Dávid (kajak) negyedik, Széles Gábor (kenu) a hatodik, Varga Patrik (kenu) a hetedik helyen ért célba.

Kenu páros 200 méteren csak győri versenyző állt a dobogóra!

A végeredmény:

1. Nagy Péter - Lantos Ádám
2. Horváth Ákos - Széles Gábor
3. Hajnal Jenő - Balla Levente

Ez volt a klub történetének 199. aranyérme, amelyet a 200. követett

Férfi C IV 500 méteren bajnok a Graboplast Győr csapatában: VARGA DÁVID, NAGY PÉTER, LANTOS ÁDÁM ÉS SZÉLES GÁBOR aranyérmes!

A női kajakos csapatunk is remekül szerepelt, ők ezüstérmet szereztek Czéllai Zsófi - Bordács Blanka - Farkasdi Ramóna - Pető Réka összeállításban, míg a szegedi Németh Viktorral párban Hérics Dávid az ötödik helyen végzett a kajak párosok között.

Az 5000 méterre is jutott egy arany - az idei OB-n a hetedik - Csay Renáta nyert a hölgyek mezőnyében. Pető Réka a hatodik, Czéllai Zsófi a hetedik helyen ért célba.

Mindez azt jelenti, hogy a 33 versenyszámból 7 győri sikert hozott, és versenyzőink összesen 23 érmet szereztek a három nap során.