Natasa jó formában várja a rajtot

Douchev-Janics Natasa úgy érzi, jó formában várja a riói olimpia hétfőn kezdődő kajakversenyeit. A háromszoros bajnok, ötödik olimpiáján vízre szálló magyar kajakos a játékok honlapjának csütörtökön adott interjújában elmondta, már nagyon várja a versenyt.

Natasa jó formában várja a rajtot

"Csak Isten tudja, mi fog történni augusztus 16-án - utalt a 200 méteres versenyszám döntőjének időpontjára. - Úgy érzem, napról napra jobb leszek. Azt hiszem, hogy jó formában vagyok." A 34 éves, 19-szeres világ- és 19-szeres Európa-bajnok megjegyezte: majd az olimpia után lesz időszerű az, hogy eldöntse, folytatja-e még további négy évig pályafutását.

Natasa felidézte, hogy amikor 2014-ben gerincsérvvel megoperálták, és a műtétet követően először állt lábra, 16 perc alatt sétált le egy kilométert, és az első mért kajakedzésén 2 kilométert az egyéni legjobbjánál két perccel lassabban teljesítette."Láttam, hogy az edzés fogja visszaadni a normális életemet, úgyhogy újra edzésbe álltam" - hangsúlyozta Douchev-Janics Natasa, aki négy éve Londonban bronzérmet nyert 200 méteren.