Májustól változik a tagdíj

A Győri Vízisport Egyesület elnöksége a napokban áttekintette a klub feladatait, célkitűzéseit és megvizsgálta az idei év lehetőségeit.

Májustól változik a tagdíj

Kedves Sportolók, Egyesületi tagok, Szülők!

A Győri Vízisport Egyesület elnöksége a napokban áttekintette a klub feladatait, célkitűzéseit és megvizsgálta az idei év lehetőségeit. A fő célkitűzés, hogy egyesületünk továbbra is a kajak-kenu sportág meghatározó klubja legyen, vagyis sportolóink a felnőtt és a korosztályos versenyeken az élmezőnyben végezzenek, és lehetőség szerint minden világversenyen legyen ott győri versenyző, valamint minél több fiatalnak tudjunk sportolási, versenyzési lehetőséget biztosítani.

Az elnökség több témában is döntést hozott, ezek egyike, hogy a tagdíj és szolgáltatási díj együttes összegét 2022. május 1-től 10.000,-Ft-ban állapítja meg. Természetesen abban nem lesz változás, hogy a testvérek számára továbbra is kedvezményt biztosítunk.

Az egyesület tagdíjbefizető rendszerében már az új összegek szerepelnek, ami itt érhető el:

https://gyorivizisport.hu/tagdij-befizetes#szakosztaly

Kérjük, hogy a 2022. II. negyedévi tagdíjat mindenki legkésőbb 2022. május 20-ig fizesse be!

Az egyesület helyzetéről, céljainkról és az előttünk álló feladatokról a húsvéti ünnepeket követően minden csoport számára szülői értekezletet tartunk, ahol a felmerülő kérdésekre is válaszolni fogunk.

Weisz Róbert, szakosztályvezető