Májusban több versenyt is rendezünk

Véglegessé vált a 2020-as hazai versenynaptár. Győrben ismét több versenyen látjuk vendégül a hazai élmezőnyt.

Májusban több versenyt is rendezünk

Ahogy megszokhattuk Győrből rajtol az idei versenyszszon, méghozzá a fizikai felmérővel. Február 8-án, szombaton a Héraklész felmérőt az U8-U14-es korosztály számára rendezzük, majd másnap már nemcsak a régió versenyzői, hanem a komplett magyar utánpótlás itt lesz az U15-U18-as korosztályban.  

Májusban két győri verseny is felkerült az MKKSZ idei versenynaptárába. Elsőként, ahogyan azt a korábbi években is megszokhattuk a Sárkányhajó Roadshow stratját rendezzük meg, ez ismét együtt lesz a háziversenyünkkel és így a hendikeppes megmérettetésre is sor kerül. A verseny tervezett időpontja május 9. szombat, a nevezéssel kapcsolatban márciusban várhatóak a legfontosabb információk.

A maraton magyar bajnokság ettől az évtől immár Kadler Gusztáv nevét viseli, május 15-17-ig a megszokott módon követik majd egymást a futamok. Az OB egyben a budapesti Európa-bajnokságra is válogató verseny, a legjobbak itt vívják ki az indulás jogát. A maraton bajnokság mellett a masters maraton bajnokságot is megrendezük a Holt-ágon.

A szezon nemcsak itt kezdődik, itt is zárul, a Győri Regionális Évadzáró 2000 méteres és IV. Győri Kajak-Kenu Hendikep Bajnokság időpontja október 10.