Ketten az év egyetemi sportolói között

Czéllai Zsófi és Varga Patrik egyetemi-főiskolai VB bronzérme is meghozta az elismerést!

Ketten az év egyetemi sportolói között

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ma rendezte meg az “Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó ünnepségét, ahol klubunk két egyetemi-főiskolai VB bronzérmese Czéllai Zsófi és Varga Patrik is a díjazottak között volt.

Az „Év egyetemi sportolója” díjátadón az év legeredményesebb egyetemista sportolóinak járó plakettet azok az egyetemi, főiskolai sportolók vehetik át, akik ez évben felnőtt világbajnokságon aranyérmet szereztek, a 2016-os riói olimpiáról, paralimpiáról arany-, ezüst-, vagy bronzéremmel tértek haza, illetve az egyetemi világbajnokságokon és az Európai Egyetemi Játékokon az első három helyen végeztek.

Czéllai Zsófi (edzője Kadler Viktor) és Varga Patrik (edzője Szabados Krisztián) egyaránt bronzérmet szerzett a montemor-o-velhói egyetemi és főiskolai világbajnokságon. Zsófi NK IV 500 méteren volt a magyar csapat tagja, Simán Fannival, Giczy Zsófival és Metz Zsófival egy hajóban, míg Patrik Viola Viktorral kenu párosban 1000 és 500 méteren is felállhatott a dobogóra.