Hétvégén Héraklész Fizikai Felmérő

Minden évben a versenyszezon a fizikai felmérővel kezdődik. Ennek állandó helyszíne Győr, idén ráadásul két napos lesz a viadal. Az első nap, szombaton az U8-U14-es korosztály versenyzői érkeznek hozzánk a régióból. A második nap már a teljes élmezőny itt lesz az U15-U18-as korosztályból, azaz a serdülő és ifi válogatott kajakosok és kenusok ezúttal az Olimpiai Sport Parkban mutathatják meg, mire képesek a szárazföldön.

Hétvégén Héraklész Fizikai Felmérő

kérünk minden résztvevőt, szülőt és kísérőt, hogy a zavartalan lebonyolítás érdekében tartsa be az alábbiakban található, a létesítmény használatára vonatkozó szabályokat és ügyeljen a létesítmények állagának megóvására, tisztántartására.

A Judo-csarnokba, ahol a felmérések zajlanak, belépni csak tiszta, sármentes, teremsportcipőben lehet!

A létesítmény címe: Olimpiai Sportpark, 9025 Győr, Radnóti Miklós u. 46., a Bercsényi Gimnázium mellett.

Technikai értekezletek:

helyszín: az Olimpiai Sportpark aula emeletén található tárgyalóban, ahol kiosztásra kerülnek a felmérőlapok, valamint a felmérési helyszínekre történő belépésre jogosító karszalagok, amelyekkel az edzők (csak a megbízott egyesületi edzők, szülők nem) kísérhetik versenyzőiket.

Figyelem: sem a technikai értekezleten, sem pedig a verseny folyamán – az eddigi gyakorlattal ellentétben – helyszíni nevezésre már nem lesz lehetőség!

Csoportbeosztások: hagyományosan az egyes csoportok felméréseit az előre kijelölt (táblázat mellékelve), illetve a helyszínen az MKKSZ képviselője által kijelölt edzők végzik.

Felhívjuk az edző kollégák figyelmét, hogy ez nem önkéntességi alapon történik, hanem a különböző edzői szerződésekben szereplő, a szövetség felé történő kötelező szerepvállalás részeként. Az előzetes beosztáson természetesen a helyszínen lehet változtatni, cserélni, illetve várjuk további kollégák jelentkezését.

Parkolás: parkolni továbbra is a Bercsényi Gimnázium előtti parkolóban lehet, mert a létesítmény előtti parkolót más rendezvény résztvevői használják.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az OSP melletti útszakaszon és füvesített területen tilos a parkolás, a szabálytalankodókat rendszeresen megbüntetik!

Bejárat az Olimpiai Sportpark főbejáratánál (csak ott lehet bejutni), ahonnan az aulába juthatunk. Innen nyílnak az öltözők, valamint a JUDO-CSARNOK, amely a versenyek helyszíne, az esemény központja lesz. Szintén innen juthatunk ki a központi futópályára, amely mellett haladva találjuk meg az atlétikai edzőpályát.

Öltözők: az öltözőkben, amelyek a bejáratnál található aulából nyílnak, az átöltözés után senki ne hagyja a ruháját, táskáját, azokat vigye be a csarnokban kialakított versenyzői helyekre (100 db szék áll a csapatok rendelkezésére), ahol azok szemmel tarthatók.

Belépés a felmérési helyszínekre (Judo-csarnok, atlétika pályák): a felmérési helyszínekre csak a versenyzők és edzőik léphetnek be, akik részére a Technikai értekezleten kerül kiosztásra karszalag, amely belépésre jogosít.

A termek ajtajában ezek meglétét ellenőrzik, és akik nem rendelkeznek karszalaggal, nem léphetnek be a helyszínekre. Szülők, kísérők a Judo-csarnok feletti karzatról, nézőtérről, valamint a futópályák kerítésein kívülről kísérhetik figyelemmel a versenyeket, illetve az aulában tartózkodhatnak, ahol büfé is üzemel.

Dohányzás az egész létesítmény területén TILOS, még a belső udvaron is! Dohányozni csak a főbejárat előtt, az erre kijelölt helyen lehet. Ennek betartását biztonsági őrök ellenőrzik.

Minden résztvevőnek eredményes szereplést, jó szurkolást kívánunk!