Hazai pályán versenyzünk szombaton!

Tíz egyesület 387 versenyzője áll rajthoz július 18-án szombaton Győrben a 2000 méteres és VI. Hendikep Bajnokságon, ahol a Felső-Duna Régió ifjú kajakosai és kenusai mérik össze tudásukat egymásal. Az első rajt 9.30-kor lesz

Hazai pályán versenyzünk szombaton!

Kedves Szülők, Szurkolók!

Szeretnénk kérni mindenkit, hogy a szombati versenyre érkezők a Pinnyédi híd melletti tágas parkolóban hagyják az autójukat!

A jelenlegi helyzetben bölcsebbnek láttuk, hogy két külön versenyzői területet jelöljünk ki, így a győri versenyzők a Vízitelepen, más klubok kajakosai és kenusai pedig szemben, az Aranyparton az erre kialakított zónában szállnak majd vízre.

A versenyzői zónában – azaz a Vízitelepen - kérjük csak a versenyzők és az edzők tartózkodjanak, a szülők, rokonok barátok a Vízitelep felőli oldalon a Céltoronytól a belváros felé található partszakaszon követhetik az eseményeket. Ezen a szakaszon lesz majd a rajt is, és a cél is tökéletesen látható. A Vizitelepen ezúttal sem bográcsozás, sem büfé nem lesz - az Aranyparton viszont igen. Ott rendezzük meg egyébként majd az eredményhirdetést is.

Az együttműködést mindenkinek köszönjük, várunk mindenkit szombaton. Az első futam 9.30-kor rajtol, az eredményhirdetés 11 órától szakaszosan lesz, erről kint a helyszínen időben mindenkit értesíteni fogunk.

A komplett program és rajtlista már olvasható itt:
https://kajakkenusport.hu/naptar/2020/gyori-2000-meteres-es-iv-hendikep-bajnoksag-felso-duna-regio-2020-07-18/