Évadzáró verseny családi nappal

Kolozsvári Brúnó nyerte az őszi hendikep versenyt az évzárón, amely érdekessége az volt, hogy a világbajnok kenus Adolf Balázzsal kajak párosban indult a még serdülő korú Wierl Elektrával. A családi nappal összekötött eseményen a szülők számára sárkányhajó verseny is volt, ahol a két-két kajakos és kenus csapat indult, végül utóbbi egyik egysége ért hamarabb a célba.

Évadzáró verseny családi nappal

Sokféle sütemény, zsíroskenyér, gyümölcsök, gulyásleves. Csak néhány finomság, amit megkóstolhattak a szombati versenynapra érkezők. A szülők igencsak kitettek magukért, hiszen a díjazásnál sok  ajándékot hoztak, amit ezúton is hálásan köszönünk. A Mosoni-Dunán közben tízpercenként rajtoltak a futamok, az évadzáró győri győztesei ők voltak:

Először talált gazdára „ A győri Kajak-Kenu családért díj”, amit a Kadler család alapított és hagyományörző szándékkal minden évben az őszi házibajnokságon szeretnénk átadni. Ezt a díjat nem eredményesség alapján itélik oda, sokkal inkább azt szeretnénk, ha minden évben olyan ember kapná, akinek ugyan olyan sokat adott hozzá az életéhez a győri csónakházban eltöltött idő, mint amit a Kadler családnak. "Minden évben olyan díjazottak szeretnénk választani, akit sokat formált a kajak-kenu, és aztán vissza is ad ebből a tapasztalatból valamit a fiataloknak. Aki azt a családias jelleget képviseli, amire a Guszti a legbüszkébb volt." - mondta a díjátadás kapcsán Kadler Marianna. Az elismerést elsőként Csay Renáta vehette át, aki nemcsak itt nőtt fel, hanem itt találta meg párját, gyermekei is itt sportolnak és az eredményes versenyzés mellett ma már edzőként is dolgozik a klubnál.