EGYESÜLETI KÖZLEMÉNY

A Graboplast Győri Vizisport Egyesület március 17-től visszavonásig lezárja a Csónakházat, így néhány világversenyre készülő sportolótól eltekintve senki nem tud edzeni a Vizitelepen. Aki a következő időszakra haza szeretné vinni azt, amit itt hagyott - vagy a saját hajóját elvinné erre az időszakra, az március 1-án és 19-én 16 és 18 óra között teheti ezt meg. Részleteket a közleményben.

EGYESÜLETI KÖZLEMÉNY

Kedves Sportolók! Szülők!

A mai napon a klub vezetése és az edzők átbeszélték a következő időszak feladatait és szükséges intézkedéseit. Ezekről szeretnénk tájékoztatni benneteket.

Elsőként is mindannyian egyetértettünk abban, hogy nagyon komolyan kell venni ezeket az egészségvédelmi intézkedéseket. Midannyian sportolók vagytok, így ti is jól tudjátok, hogy az eredmény eléréséhez fegyelmezett munkára van szükség, most is ez a helyzet.

A legfájóbb de legfontosabb döntés, hogy az Egyesület vezetése figyelve a kialakult helyzetet, elsősorban Ti és családotok egészsége miatt mától határozatlan ideig lezárja a Csónakházat. Ez azt jelenti, hogy azok a sportolóink, akik valamilyen világversenyre készülnek - őket külön értesítjük - a legszigorúbb szabályok és előírások betartása mellett jöhetnek csak edzésre.

Amennyiben valakinek itt maradt bármilyen ruhája, eszköze, amire a következő időszakban szüksége lehet, vagy a családja úgy dönt, hogy szeretné elvinni a hajóját, az a héten szerdán és csütörtökön, 16 és 18 óra között teheti meg. Kérünk mindenkit, aki a hajóját szeretné elvinni, hogy azt jelezze edzőjénél is. Fontos, hogy a 18 éves aluli versenyzők a hajójukat csak a szülő jelenlétében viheti el, és arról átvételi nyilatkozatott is alá kell írnia.

Természetesen senki nem marad feladat nélkül. Edzőink számára is nagy kihívás ez a helyzet, de mindenkinek készítenek otthoni edzéstervet, és a következő időszakban szeretnénk olyan közös akciókat is, amit személyes jelenlét nélkül meg lehet oldani, hogy úgy legyünk külön, hogy valójában mégis együtt vagyunk. Ehhez majd számítunk a Ti kreatív ötleteitekre is.

Őszintén reméljük nem tart sokáig ez a rendkívüli állapot, és hamarosan megkezdhetjük a kajak-kenu szezont. Maradjatok otthon, ne menjetek közösségbe, mert csak így tudunk gátat szabni a vírus terjedésének! Amennyiben a helyzet változik, Ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok erről.

Ne felejtsétek kiváló mesteredzőnk, Sztanity Laci bácsi szavajárását: Szorgos népünk győzni fog!

Számítunk rátok ebben, ahogy ti is számíthattok ránk.

Erőt egészséget!
Kocsis Róbert elnök