December 17-én zárjuk az évet

Kedves Sportolók, Szülők, Barátaink! Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kajak-kenu szakosztály hagyományos évzáró ünnepségét az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett tartjuk 2021. december 17-én, pénteken, 17 órakor a Richter Teremben, amelyre szeretettel várjuk minden jelenlegi és volt sportolónkat, szülőket, barátokat.

December 17-én zárjuk az évet

Arra kérjük a sportolókat, hogy az alsó szinten foglaljanak majd helyet, a szülők pedig az emeleti karzaton, s amíg a zárt térben vagyunk, mindenkin legyen maszk. Ez alól az eredményes sportolóink díjátadása sem jelent kivételt, sajnos ez egy ilyen év, vigyáznunk kell egymásra!

Az évzárón elindítunk egy új programot, ez pedig a „Támogasd az új utánpótlás hajópark kialakítását”. Aki csatlakozik és befizet az egyesület részére minimálisan 3.500,- forint pártolói támogatást, az ajándékba kapja a most megjelenő, a szakosztályt bemutató színes, több mint 300 oldalas könyvet, amelyben mindenki megismerheti az elmúlt 57 év történetét, versenyzőit és egy komplett eredmény adatbank is található benne.Természetesen hálásak vagyunk mindenkinek, aki az ügy érdekében ettől nagyobb összeggel támogatja az eszközbeszerzést. Aki már az ünnepek alatt szeretné forgatni a könyvet, vagy éppen karácsonyi ajándéknak adni, az az évzáró ünnepség után a Richter Terem aulájában, vagy december 20-22. között a Vízitelepen délután 13:00-16:00 óra között tud hozzájutni az emeleti irodában. Januártól munkanapokon a vízitelepen, vagy az edzőknél lehet a könyvet igényelni.

Várunk mindenkit pénteken a könyvbemutatóval egybekötött évzáróra!

Erőt! Egészséget!