Daouchev-Janics Natasa megnyerte a B döntőt

Ötödik olimpiáján kilencedikként zárt a női 200 méteres versenyben Douchev-Janics Natasa Rióban, akire nagyon büszkék lehetünk.

Daouchev-Janics Natasa megnyerte a B döntőt

Azért vagyunk büszkék, mert mi tudjuk csak igazán, honnan álltál talpra, és mutattad meg, hogy itthon nincsen nálad senki, de senki aki gyorsabb.

Megmutattad, hogy soha nem szabad feladni, megmutattad, hogy mennyi mindent alá lehet rendelni a cél érdekében, megmutattad, hogy helyes versenyszám választással, tudatos felkészüléssel és jó koncentrációval és hatalmas motiváltsággal oda lehet érni egy ilyen hosszú úton is az olimpiára.

És ne feledjük, hogy a legnagyobb legendáink közül egyedüliként te tudtad visszaverni a következő generáció támadásait, és harcoltad ki magadnak a részvételt immár ötödször az olimpiai játékokon.

A döntőbe jutás ugyan most nem sikerült - tudjuk, hogy ez éppen téged bánt a legjobban.

De ha a dobogóra nem is állhatsz fel, szívünkkel ugyanúgy érzünk, mintha megnyerted volna a versenyt, hiszen nem mindig csak a cél elérése kell, hogy példát mutasson, hanem az, ahogy az ember azon az úton végig megy.

És még valami.

Sándor György, kitűnő humorista mondta :"Fiatalok, mielőtt átadnánk a stafétabotot... még tartjuk egy kicsit." Kérünk ne felejtsd el ezt a tudtukra adni ellenfeleidnek a holnap B döntőben - csak, hogy érezzék a törődést