Boldog születésnapot Zoli!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk klubunk ikonjának, Kammerer Zoltánnak, aki ma 40 esztendős!

Boldog születésnapot Zoli!

Tudjátok mi a közös a Szojuz 28 visszatérésében, a Nyári Síkosság Elleni Védekezési Szolgálat létrehozásában vagy a rodéziai agresszorok visszaverésében?

Egy szám, mégpedig a negyven.

A negyven, ami idén március 10-én különösen aktuális. Bár a holdnaptár szerint ha ma, azaz a 40 vértanú napján fagy, akkor még 40 napig nagyon hideg lesz - számunkra azonban nem ezért fontos.

Negyvenedik születésnapját ünnepli ugyanis klubunk ikonja, a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán.

Hogy, hogy nem, a wikipédián említett érmei száma is éppen negyven.

Kajakosunk ma is aktív, jelenleg a dél-afrikai edzőtáborban készül - és úgy tűnik, a tokiói ötkarikás játékokig le sem teszi majd a lapátot. Szenvedélye a kajakozás - így méltán lehet példaképen mindazoknak, akik pályafutásuk kezdetén vannak. Őket, a Graboplast Győr ifjú kajakosait kértük meg, segítsenek abban, hogy valami olyan összeállítást készítsünk Zolinak, amit talán előttünk még nem tett meg senki.

Így aztán összegyűjtöttük születése napjának legfontosabb híreit, stílusosan szám szerint negyvenet, hogy tényleg semmi ne maradjon ki. Reméljük okoz ez majd annyi vidám, elgondolkodtató vagy csodálkozó pillanatot, mint amennyit nekünk a videó készítése során.

Boldog születésnapot Zoli!