A hét embere: Somorácz Tamás

Bizonyára mindannyian tudjátok, hogy mi történt a héten, és hogy a kajak II 200 méteres távra készülő Horváth Bence pár nélkül maradt. Somorácz Tamás Szolnokon megmutatta: mit jelent a barátság, a küzdőszellem és segíteni a társon, ha bajba kerül.

A hét embere: Somorácz Tamás

Somi hónapok óta Tokár Krisztián csoportjával készül, az Atomerőmű versenyzője számára egyetlen percig nem volt kérdés, hogy beül Horváth Bence mellé a hajóba, hogy élesben gyakorolhasson a válogató versenyre.

És nemcsak beült, valami fantasztikusat ment velük a hajó. Somorácz Tamás túl előbb az 1000 méteres két előfutamon fél óra leforgása alatt újra hajóba ült, hogy életében először együtt evezzen Bencével, majd a hosszabb távon a döntőben nyújtott fantasztikus teljesítménye után még egyszer a kétszázas döntőben is nyomta, ami a csövön kifér.

Az eredmény ismert: alig lemaradva a világbajnok Tótka - Molnár páros mögött a második lett a Horváth - Somorácz duó. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a két futam nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma egyesben Bence nyerje a kétszáz métert

Le a kalappal Bence és Somi teljesítménye előtt, mindketten nagyok voltatok, Tamásnak pedig köszönjük azt is, hogy a szíve a helyén volt ezúttal is. Szombaton példát mutattatok barátságból, ismét bebizonyosodott, hogy a sportágban nemcsak remek sportolókat, remek embereket is nevelnek.

Merítsetek majd erőt ezekből a pillanatokból mindketten, és érjétek el a kitűzött céljaitokat idén, mind a ketten igazán megérdemlitek.

Szép volt srácok!